JHM 1820 #1 Публикувано неделя в 10:46 Здравейте. Искам да попитам,някой решил ли е проблема,с дразнещото дрънчене (на изпаднало болтче) от ключалката на жабката? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6470 #2 Отговорено неделя в 15:06 А къде е паднало? Тези жабки не са ли от 2части - външна и вътрешна прес форми, и да са сглобени заедно? Дали ме разбра? Капака на жабката еднослойна формовка ли е, или двуслойна? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1820 #3 Отговорено неделя в 19:59 Двуслойна е.Исках да кажа,че тракането е все едно има изпаднало нещо в кухината.Като я отворя вратичката и я придържам отворена в движение, спира. Съмняван се в езичето ,което я закопчава за металната кука отгоре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 200 #4 Отговорено неделя в 20:26 При отворена жабка, отстрани има един кабел,който се откача при смяна на филтъра на климатика, ако си забравил да го закачиш ,така се чува, както описваш. При мен, поне така се получи с един акорд к24. Бях забравил да го закача и направо ме побъркваше в движение. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6470 #5 Отговорено преди 21 часа Преди 9 часа, JHM написа: Двуслойна е.Исках да кажа,че тракането е все едно има изпаднало нещо в кухината.Като я отворя вратичката и я придържам отворена в движение, спира. И при мен е така, та подозирам същият източник. Издава кофти звук, особено сутрин и в студ. Лятоска и като се темперира салона го няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1820 #6 Отговорено преди 21 часа Преди 9 часа, simo vtecman написа: При отворена жабка, отстрани има един кабел,който се откача при смяна на филтъра на климатика Със снимка ще е най добре,защото нищо не съм откачал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6470 #7 Отговорено преди 20 часа (Редактирано) Да уточня че аз говоря за Ледженда ми, но явно симптомът е същият и го отдавам на пластмасите като материали и тяхното поведение в температурните амплитуди. Най-дразнещо е когато се минава по малки фуги и цепки в асфалта - тогава окачването почти не работи, а само гумите поемат. Карал съм и с по-меки - за проба, ама с 1,5 - 1,8 атм. не си е работа. Подлагах отстрани - за тест, ама няма ефект. Диагнозата ми е - триене между 2-те части на жабката. VID_20250407_090157.mp4 VID_20250407_090209.mp4 VID_20250407_090245.mp4 VID_20250407_090411.mp4 Да уточня, че не е от съдържанието на жабката, а на видеата се чува доста по-гадно от действителното, ама като е тихо в Леджо, все пак е доловимо и ме дразни, дее.а. Редактирано преди 20 часа от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 200 #8 Отговорено преди 18 часа (Редактирано) Преди 2 часа, JHM написа: Със снимка ще е най добре, Колата не е при мен,като отвориш жабката, от дясната страна има кабел,ако може да се каже, че е кабел. При отворена жабка ,погледни от дясно. Редактирано преди 18 часа от simo vtecman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6470 #9 Отговорено преди 18 часа При мен няма такъв. За какво служи? JHM да каже дали като на клипчетата ми звучи и неговата "жаба"? Според мен е от съприкосновението на 2-та и материала, или от панти / ключалка. При мен тя не е горе, а са 2 - в 2-те страни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 278 #10 Отговорено преди 17 часа Служи за плавно отваряне на жабката - за кабела говоря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1820 #11 Отговорено преди 15 часа Преди 2 часа, ceco_accord написа: При мен тя не е горе, а са 2 - в 2-те страни. Значи шума при теб е х2.Същия съм и аз,търся всеки един излишен децибел ,ама твойто няма а го търпя! Една идея по леко но самото джагъркане в движение, е психо бомба! Заподозрял съм ключалката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6470 #12 Отговорено преди 15 часа На клипчетата е доста по-силно (калпав телефон), но ме дразни. При топло купе го няма - калпав матрЯл, дет викаше оня - магистралния с лентичките. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове