Videnov-CRV 4 #1 Публикувано вторник в 06:06 Здравейте, насочил съм се към хонда пилот 2016-2020 - 3.5 бензин. Ако може да ме посъветвате за проблеми и как е с частите, евентуално ще е докарана от канада. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 673 #2 Отговорено вторник в 06:50 В тази тема е дискутиран един много сериозен проблем с биелните лагери. Преди покупката трябва задължително да се провери дали е минала сервизна акция. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 179 #3 Отговорено вторник в 07:51 Здрасти, допълнително бих посъветвал да помислиш за скоростната кутия, 6 степенната е доказана, но по-мудна, докато 9 степенната на ZF създава проблеми в първите години на тази генерация, по-скоро търси от 2018 нагоре. От Канада, ръждата е много вероятна, имай предвид, че си е важно. За частите, ако не са едрогабаритни, - rockauto.com - обсъждана тема, с куриер пристигат за няколко дни. Иначе колата е топ, и аз много и се кефя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Videnov-CRV 4 #4 Отговорено вторник в 10:36 Ясно, защото искам широчка и здрава кола и се чудех за тези пилоти. Иначе и црв гледам ама нещо незнам кой са читави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 673 #5 Отговорено вторник в 11:01 Правилно си се насочил към Пилот. Може да погледнеш и MDX. Ако планираш да слагаш газова уредба - двигателите са им с директно впръскване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Videnov-CRV 4 #6 Отговорено вторник в 11:14 Не карам на газ, просто търся широк автомобил и да е здрав, даже гледах и акорди. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 179 #7 Отговорено вторник в 12:14 Помисли добре кой модел ти трябва, имай предвид, че колата е много специфична и за ценители само, ако не си допаднете и пускаш за продажба, ще търсиш само други ценители или случайно попаднали Казвам ти го от опит.. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове