Staiko Jelev 11 #1 Публикувано 2 Март Здравейте колеги. Вчера "случайно" ми попадна една обява за дистанционни фланци - 25мм. Ще бъдат сложени на ЦРВ-2. Интересува ме дали някой си е слагал такива и как се държи бабичката с тях. И за другото което се замислям е дали няма да ми хвърля много мизерия отстрани по калниците? Ако някой има впечатления или мнение ще съм благодарен да го чуя. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeronimo1610 2 #2 Отговорено петък в 16:26 Аз си сложих 18мм отзад, след като смених и опорите с раздвижни. Колата стана по-стабилна, повдигната е с около 4см и вози по друг (по-добър) начин. Според майстора, при подложки над 20мм е добре да се сменят и болтовете, които ги държат. Момчето е от Русе, Евгени се казва. Тук във форума има много добри отзиви за работата му. Аз също съм много доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1876 #3 Отговорено петък в 23:29 Човека пита за фланци, ти му говориш за подложки... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Staiko Jelev 11 #4 Отговорено неделя в 08:42 Готово. Сложих ги. Имах дилема дали да сложа четирите или само задните, но в крайна сметка ги монтирах и отпред. За сега съм доволен от първите впечатления. Фланците са добри и няма тресене или биене, по-добра визия на бабичката , може и да си въобразявам, но май е с една идея по-стабилна в завоите. Сега ще чакам някое лигаво време, за да видя колко мизерия ще хвърля. Само се чудя дали да мина едно стендче за да проверя дали няма промени в наклоните. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Staiko Jelev 11 #5 Отговорено неделя в 08:46 Колега и аз си взех от него 18мм. подложки. Наистина много коректно момче. Всичко обяснява кое-как става, но в последствие реших да си поръчам "усилени пружини" от @Markony и не съжалявам. Сега подложките си ми стоят в кутията в гаража. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Staiko Jelev 11 #6 Отговорено неделя в 08:47 На 7.03.2025 г. at 18:26, Jeronimo1610 написа: Аз си сложих 18мм отзад, след като смених и опорите с раздвижни. Колата стана по-стабилна, повдигната е с около 4см и вози по друг (по-добър) начин. Според майстора, при подложки над 20мм е добре да се сменят и болтовете, които ги държат. Момчето е от Русе, Евгени се казва. Тук във форума има много добри отзиви за работата му. Аз също съм много доволен. Колега и аз си взех от него 18мм. подложки. Наистина много коректно момче. Всичко обяснява кое-как става, но в последствие реших да си поръчам "усилени пружини" от @Markony и не съжалявам. Сега подложките си ми стоят в кутията в гаража. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeronimo1610 2 #7 Отговорено неделя в 21:54 Емич, извинявам се! Не съм разбрал правилно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Staiko Jelev 11 #8 Отговорено понеделник в 15:56 На живо по-си личи, но все пак ето някоя снимчица как изглежда ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове