zlobar4e 116 #1 Публикувано вчера в 18:56 Здравейте всички! В порядъка на 2-3 месеца за 3 път ми чезне тока ГЕНЕРАЛНО ! Въртя ключа да паля,всичко по таблото си светва както трябва и а-ха да запаля прещраква нещо някъде и губи всякакъв ток!? Няма никой въобще! Отварям капака раздвижвам леко клемите и сме в играта отново. Акумулатора е на 2 месеца,клемите са почистени от мърсотия и гадории,не че ги имаше. Това което ми прави впечатление при тая "мистерия" е ,че плафона продължава да си свети,въпреки че няма никакъв ток никъде? Маса,главно реле,къде да го диря тоя проблем? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 289 #2 Отговорено преди 14 часа Клеморед. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6365 #3 Отговорено преди 11 часа Ако е от клемореда, трябва да мига зеленото ключе на таблото, а скоро ще почне и самоволно да гасне в движение. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlobar4e 116 #4 Отговорено преди 10 часа Преди 4 часа, s.s.d.d. написа: Клеморед. Едва ли,но не е невъзможно. Всичко остава без ток,включително и радиото си занулява настройките,което ме навежда на мисълта че не е там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 289 #5 Отговорено преди 6 часа При мен спират CD-то и запалката /регистратора / и като обера луфта на ключа в двете посоки идват. Запален двигател. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове