purkinie 16 #1 Публикувано 25 Януари И така........ Хидравличната ми помпа почна да сдава багажа - имам теч на хидравлична течност от нея. Маркуча е сменен от предишния собственик ( преди 40 000км) и няма видим теч от него , затова го изключвам. Гледам , че се предлага ремонтен комплект от уплътнения за сумата около 120 лева. Гледам , че се предлага и чисто нова хидравлична помпа за 265 лева от колега в една известна социална мрежа. Какъв съвет ще ми дадете за този мой проблем? Предварително Ви благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan B 120 #2 Отговорено 25 Януари Разбира се, че нова е най-добре. Сметни, колко ще спестиш с ремонтен комплект и дали си струва икономията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
purkinie 16 #3 Отговорено 25 Януари Новата е произведена в Полша с една година гаранция. Дали някой има впечатления от нея? П.С. незнам колко струва оригиналната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mandalorian 41 #4 Отговорено 25 Януари 59 minutes ago, purkinie said: П.С. незнам колко струва оригиналната Оригинална нова е доста от amayama + доставката + ДДС и мито. Разгледай тази тема, помпите са сходни. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове