Ivaka24 0 #1 Публикувано преди 7 часа Здравейте. Става дума за Accord 7 комби. Вратата на багажника от нищото се заключи и не се отваря изобщо нито от дръжката, нито от ключа. Все едно е заключен и нищо не го отключва. Успях днес да го отворя ръчно отвътре, където е механизма под кората. Ако може съдействие къде да търся проблема и по важното някой ако е имал същият проблем - къде го оправихте. Иска ми се да я закарам при човек, който е правил такъв ремонт и разбира. От София съм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 313 #2 Отговорено преди 4 часа Най-вероятната причина, но не единствена, в подобни случаи е, прекъсване на някой от кабелите в гофрирания хобот, между вратата и купето... Би трябвало да може да се измъкне единият му край, после другият и да се проверят визуално кабелите... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 177 #3 Отговорено преди 3 часа Имам 7-ца комби фейс и моята 5-та врата прави проблем. HDS-a не намира грешка. Кабелите в двата снопа между вратата и купето са подменени изцяло. Изключване на акумулатора за 5 мин решава проблема. До следващия път, обикновено след седмица или две. Търся съвет. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове