Jump to content
onegrit

Проблем със влизането на скоростите

Recommended Posts

Здравейте, колеги! Не ги разбирам аз много нещата, но от известно време имам проблем с моя акорд 2006г 2,2 дизел. Проблема се състои в това, че от време на време като натисна съединителя и се опитам да сменя предавка, никоя предавка не включва, без значение от това коя е, просто не включва нищо.Решението което съм намерил за момента е да отпусна съединителя и отново да го натисна до долу, като това оправя проблема и всички предавки влизат без проблем. Случва се един път на десет включвания да кажем но е мнооого досадно....

При всякакви идеи бих бил много благодарен ако някой може да сподели😃

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Погледни си помпата на съединителя дали не е омаслена - като отвориш капака отпред леко дясно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За да провери помпата трябва да погледне вътре в купето под педала на съединителя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Смяна на хидравлична течност на съединителя! При бензиновите e DOT4 каквато е и на спирачките!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Преди 14 часа, vespa написа:

За да провери помпата трябва да погледне вътре в купето под педала на съединителя.

Те помпите са 2.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така е,но вероятността да протече втората е много малка. Поглеждайки отгоре нищо няма да разбере.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скоро сменях съединител и скоростите не влизаха..Смених и двете помпи и всичко си тръгна..Та съвета ми е сменяй  помпите, не са първа младост вече..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...