onegrit 0 #1 Публикувано 9 Януари Здравейте, колеги! Не ги разбирам аз много нещата, но от известно време имам проблем с моя акорд 2006г 2,2 дизел. Проблема се състои в това, че от време на време като натисна съединителя и се опитам да сменя предавка, никоя предавка не включва, без значение от това коя е, просто не включва нищо.Решението което съм намерил за момента е да отпусна съединителя и отново да го натисна до долу, като това оправя проблема и всички предавки влизат без проблем. Случва се един път на десет включвания да кажем но е мнооого досадно.... При всякакви идеи бих бил много благодарен ако някой може да сподели😃 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
afe 9 #2 Отговорено 9 Януари Погледни си помпата на съединителя дали не е омаслена - като отвориш капака отпред леко дясно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 313 #3 Отговорено 9 Януари За да провери помпата трябва да погледне вътре в купето под педала на съединителя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bogomildimov 63 #4 Отговорено 9 Януари Смяна на хидравлична течност на съединителя! При бензиновите e DOT4 каквато е и на спирачките! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
afe 9 #5 Отговорено 10 Януари Преди 14 часа, vespa написа: За да провери помпата трябва да погледне вътре в купето под педала на съединителя. Те помпите са 2. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 313 #6 Отговорено 10 Януари Така е,но вероятността да протече втората е много малка. Поглеждайки отгоре нищо няма да разбере. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jivetz 17 #7 Отговорено 10 Януари Скоро сменях съединител и скоростите не влизаха..Смених и двете помпи и всичко си тръгна..Та съвета ми е сменяй помпите, не са първа младост вече.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове