niko75 77 #1 Публикувано неделя в 15:22 Еми и аз да се похваля с направените километри от 2013 година при мен,купих я на около 160 000 и миналата седмица прехвърлихме 400 000 , съединенителя мисля ,че е оригиналния 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 800 #2 Отговорено неделя в 17:26 Какво хвалане, те на толко ги внасят дизелите и после новите собственици още толкова правят и пак са на толкова. В този реди на мисли, още толкова ти пожелавам, ако искаш. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inspektora 403 #3 Отговорено неделя в 18:47 Браво! Верига сменял ли си и на колко? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niko75 77 #4 Отговорено неделя в 18:53 преди 3 минути, inspektora написа: Браво! Верига сменял ли си и на колко? Не,вериги не съм сменял Смяна на алтернатор и ремонт на хидравличната помпа, маркуча на хидравличната помпа когато купих колата предният собственик го ремонтира. 1 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jivetz 16 #5 Отговорено вчера в 12:16 (Редактирано) @Rakeem Юнак, това дето го караш ти, жена ми кара такова на газ на 400 к плюс,нов внос за продажба върнат от тъста ,и пак е ракета...А и да с тотал се кара.. нищо извънземно кат равенола..Т А ДА ЗДРАВИ МОТОРИ СА,ЗА ХВАЛЕНЕ,ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ВСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И ДЕЛНИЦИ,И ПО МАЛКО ПРОБЛЕМИ С ХОНДИТЕ. Редактирано вчера в 12:17 от Jivetz 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове