R.G. 0 #1 Публикувано преди 22 часа Здравейте, колеги! Пускам нова тема, защото не намерих да е обсъждан въпроса. Ако все пак някъде е коментирано, се извинявам предварително! Колеги, колко бързо достига работна температура двигателят на Accord 7, 2007г, 2,4, бензин, автомат, защото предишите ми коли (френски бангии) сутрин загряваха значително по-бавно? Хондата много бързо заагрява, дори и в студено време. Сега сутрин е между 2 и 5 °C, когато запаля, винаги изчаквам на място докато започнат да падат оборотите и тогава потеглям, но понякога не изчаквам повече от минута да паднат съвсем и полека потеглям. Прави ми впечатление, че буквално след 200 метра парното вече започва да духа топло и стрелката на температурата е почти в средата в нормата. Иначе колата не прегрява, вентилатор се включва само ако работи по-дълго на място и за много кратко. Не надува антифриз, няма твърд маркуч и т.н. Та искам да попитам, това нормално ли е? Стори ми се, че ще е полезно и за други нови собственици на Акорди. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Robben 106 #2 Отговорено преди 21 часа Идеална е, не го мисли. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6096 #3 Отговорено преди 21 часа (Редактирано) Всичко е нормално - карай си. Това че бързо вдига градусите по стрелка, не означава че моторът и особено кутията са темперирани, та в началото не я натискай, но за 5 минути в движение е готова. Редактирано преди 21 часа от ceco_accord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R.G. 0 #4 Отговорено преди 21 часа Robben, ceco_accord, благодаря за отговорите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1552 #5 Отговорено преди 20 часа Така е с всички бензинови хонди,супер парно на 5тат минута,ако е обратно трябва да се търси проблема. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове