Jump to content
minchev

Сърцето ли да послушам или разума.

Recommended Posts

Колеги помагайте. 
Заглеждам Хонда ЦРВ Хибрид около 2019г и съответно Тойота Рав 4 Хибрид около 2019. Хондата много ми харесва дизайн,интериор. Притеснява ме хибридната система и батерията колко надежни са,като доста клипове изгледах в тубата. При тойотата всичко е ясно имат възможност за доплащане на гаранция “Тойота релакс” хибридната система е с традиции и изпитана,а и съм от Русе където имат представителство,а Хонда нямат. Та сърцето казва “Хонда”-а разумът “Тойота”.Не знам кое да послушам :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разумът (ако нещо стане) ще ти вика - Е, наигра се, а на сърцето можеш да простиш.

Хибридът на Хонда си е добър, но проучи разликите между 2-та принципа на действие.

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Преди 1 час, minchev написа:

а и съм от Русе където имат представителство,а Хонда нямат.

Бултрако се завърнаха във Варна, едни 200 километра са в посока. А и в Русе си имате един от най-добрите майстори на Хонда в държавата, което е по-ценно от официалното представителство.

• Харесвам 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проучих разликата между двата принципа на действие. За Тойотата нямам притеснения,а само за Хондата ако нещо стане с тия генератори кой ще ги ревизира или чете грешки ако светнат…е такива работи….познавам Бранко,той ми монтира газовата на сегашната кола и ще потърся и неговото мнение.

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
преди 10 минути, minchev написа:

познавам Бранко,той ми монтира газовата на сегашната кола и ще потърся и неговото мнение.

Там ще получиш отговори на много въпроси.

Редактирано от DAN_DAN
  • Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А и да не знае нещо, ще го изнамери, а не като в дилърствата - Това не можем / онова не бива.

• Харесвам 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бих препоръчал ,която и да е марка от двете на щепсел. Даже следя всички обяви в момента за фотоволтаик 30кв ,че имам място..:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бранко,вземам Хонда на твоя отговорност (шегичка) 😉. Ще те потърся в сервиза за 5мин. за един два въпроса. 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...