N_Nikolov 8 #1 Публикувано 8 Ноември Здравейте, През последните няколко месеца, когато DPF - филтъра започне регенерация, се появява много дим от зоната на двигателя. Толкова много пушек, че в първия момент помислих, че нещо се е запалило около двигателя. Когато изгася двигателя, димът разбира се, изчезва. Тъй като имам колата от 2 години, миналото лято не бях забелязал да се отделя толкова много пушек. Каква е причината за появата на този дим? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
storish05 31 #2 Отговорено 8 Ноември Тръбата на EGR-а се спукала. Често срещан проблем.Изпратено от моят SM-S928B с помощта на Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen_Honda 37 #3 Отговорено 8 Ноември Аз сменях преди две години тръбата на EGR, цената на тръбата беше около 400 лв. + труд около 200 лв. Някои я заварят и карат още известно време. Собственика преди мен я е заварял веднъж, но незнам колко време е минало. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове