Iliyay7 1 #1 Публикувано 27 Октомври Здравейте колеги от днес съм собственик на ЦРВ 1 генерация. Искам да обслужа колата, като искам да направя и реглаж на клапаните. Можете ли да предложите сервиз в Пловдив и да ми кажете ориентировъчно цените за обслужване и реглаж на клапаните? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2788 #2 Отговорено 27 Октомври Чувал съм добри отзиви за RIFTO Garage. Имат фейс буук старница. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iliyay7 1 #3 Отговорено 28 Октомври Ти ходил ли си при тях колега? И какво ти правиха? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iliyay7 1 #4 Отговорено 28 Октомври Отварям тази тема не защото не съм изчел почти всички теми за модела, а защото времената се менят бързо цените и хората също. За това приветствам колеги които са доволни от майстори и актуални цени за обслужване и други неща като реглаж на клапани! Поздрави и който желае нека сподели! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iliyay7 1 #5 Отговорено 28 Октомври Също така забелязах че маслото на сервото ми е много ниско и черно. Не мога да намеря тема за смяната му. Ако има такава нека някой да я препрати. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
buggs21 3 #6 Отговорено 28 Октомври Аз ходя при едно момче, което има сервиз зад лидъла на рогошко шосе. Там са на клетки, неговата мисля беше 26-та. За реглаж ми взима 50лв, отделно доста неща по ходовата част съм сменял при него и всеки път съм доволен. При мен се случи потъването на няколко изпусквателни клапана и сега му я оставих за основен ремонт. Оставям телефон за връзка с него: +359896880254 . Тодор се казва 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iliyay7 1 #7 Отговорено 28 Октомври 16 hours ago, dandilov said: Чувал съм добри отзиви за RIFTO Garage. Имат фейс буук старница. Звънях му и ми каза че до нова година е зает, препоръча ми човек от трилистник Наско Лалев, каза че е хондаджия и се разбрах да му я закарам в сряда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iliyay7 1 #8 Отговорено събота в 13:27 Здравейте колеги, имам следния проблем с Црв-то. Предишният собственик му е сложил фланци и гумите по завои и под напрежение опират в калника. Възможно ли е да е от фланците или пружините и амортисьорите са заминали? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1508 #9 Отговорено вчера в 19:00 (Редактирано) Кой размер гуми са. За хидравликата обади се ще обясня как се сменя маслото. Редактирано вчера в 19:16 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iliyay7 1 #10 Отговорено вчера в 19:46 43 minutes ago, CARPERA said: Кой размер гуми са. За хидравликата обади се ще обясня как се сменя маслото. Гумите са оригиналния размер 205 70 15. Явно пружините са омекнали и +фланците още по голяма предпоставка за опиране. Трябва ли да сменям пружини ако сложа подложки за повдигане? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1508 #11 Отговорено вчера в 20:13 Тогава махни тези фланци,за какво са ти. Не не се сменят пружини при слагане на подложки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iliyay7 1 #12 Отговорено вчера в 20:17 Така я взех колата миналата седмица, но определено са проблем! Но смятам че не е само от тях, а и от омекналите пружини. Някой колега може ли да ми снима разстоянието между гумата и веждата отзад при црв 1 без лифт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1508 #13 Отговорено вчера в 20:28 Махаш ги тези фланци само натоварват и разбиват окачването ,щом си с 205 70 15 нищо не опира никъде колкото и да са омекнали пружините. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iliyay7 1 #14 Отговорено преди 11 часа Това е височината и има разлика между двете страни, колата беше на равно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове