ugabugaman 0 #1 Публикувано 16 Октомври Здравейте колеги, регистрирах се във форума преди малко и искам да питам за мнения за Хонда Елемент. Много ми харесва модела и ми трябва малко информация, търсих из форума, но намерих само една тема от 2016 г. Та реших да пробвам :) знам че тези коли са като еднорози за България. Така, че някой добър човек може ли да каже как стоят нещата с частите и поддръжката, четох че този двигател е доста здрав както и автомата. Като цяло всяко мнение на хора които имат такава кола са от полза, да мога да преценя дали и аз да се сдобия с такава :) благодаря ви предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 604 #2 Отговорено 17 Октомври Здравей @ugabugaman, един приятел има(ше) такава. Купи я по времето когато аз имах ЦРВ 2. Сравнявахме ги и се оказа, че са с еднаква ходова част. Амортисьори и други неща по окачването бяха еднакви. Двигателя (К24) и скоростната кутия са като на американските ЦРВ-та. Та с частите няма да имаш грижи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ugabugaman 0 #3 Отговорено 17 Октомври Благодаря за бързия отговор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове