dotkovi 0 #1 Публикувано 26 Септември Здравейте колеги имам Honda Accord комби 2. 2 дизел 2014 колата е хубава върши ми работа но от време на време когато е на ниски обороти и в движение гасне и не може да се запали по 5-6 минути Дава грешка p0087 смених горивния филтър с нов карам колата винаги с Бардал но проблема продължава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dimitar_Honda 5 #2 Отговорено 26 Септември От къде зареждаш гориво? То може да ти прави проблем. Сложи добавка и пробвай с нея. Провери ГНП-то. Стойности на дюзите гледали ли сте? Другото нещо, което се сещам е да провериш ДПФ-а, защото и от него можеш да имаш подобни симптоми. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dotkovi 0 #3 Отговорено 26 Септември Не зареждам От евтините бензиностанции зареждам от Ромпетрол последно Заредих от Лукойл Но по принцип там не зареждам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Писаров 157 #4 Отговорено 27 Септември До колкото съм засичал по темите. Колата е капризна откъм горивен филтър. Поразтърси из темите или някой с дизел да сподели какъв филтър се ползва. По спомен май съм засичал да ползват марка Бош. Но не съм 100% сигурен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dotkovi 0 #5 Отговорено 27 Септември Сменях му два пъти филтъра втория път в Ем Комплект взех най-скъпо 53 лв и ми го смениха директно в Ем Комплект но пак ми направи същия проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 273 #6 Отговорено 28 Септември (Редактирано) Акорда да не е 2004г. Щото 2014 не мисля, че има дизел 2,2. Ако е 2004г. Филтъра трябва да е Бош от снимката. С други прави проблем. Виж тази тема: Редактирано 28 Септември от goga 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове