Jump to content
dotkovi

грешка p0087

Recommended Posts

Здравейте колеги имам Honda Accord комби 2. 2 дизел 2014 колата е хубава върши ми работа но от време на време когато е на ниски обороти и в движение гасне и не може да се запали по 5-6 минути Дава грешка p0087 смених горивния филтър с нов карам колата винаги с Бардал но проблема продължава

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От къде зареждаш гориво? То може да ти прави проблем. Сложи добавка и пробвай с нея. Провери ГНП-то. Стойности на дюзите гледали ли сте? Другото нещо, което се сещам е да провериш ДПФ-а, защото и от него можеш да имаш подобни симптоми.

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не зареждам От евтините бензиностанции зареждам от Ромпетрол последно Заредих от Лукойл Но по принцип там не зареждам 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До колкото съм засичал по темите. Колата е капризна откъм горивен филтър. Поразтърси из темите или някой с дизел да сподели какъв филтър се ползва. По спомен май съм засичал да ползват марка Бош. Но не съм 100% сигурен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сменях му два пъти филтъра втория път в Ем Комплект взех най-скъпо 53 лв и ми го смениха директно в Ем Комплект но пак ми направи същия проблем 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Акорда да не е 2004г. Щото 2014 не мисля, че има дизел 2,2. Ако е 2004г. Филтъра трябва да е Бош от снимката. С други прави проблем. Виж тази тема:

h-preview.jpg

Редактирано от goga
  • Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...