DK16 0 #1 Публикувано 17 Септември Спрял съм се на Honda Accord седма генерация за първа кола. Бюджетът ми е около 12к. Търся седан ръчка бензин, за предпочитане фейслифтов и ако може с премиум аудио система. Има ли шанс да се намери читава за тези пари и ако да колко време би отнело? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 604 #2 Отговорено 17 Септември @DK16 Гледам, че си от Пловдив. Може да се обърнеш към https://ihonda.mobile.bg/ Той внася само хонди. В момента има една 7-ма серия, но е над бюджета ти и е автоматик. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s7r3l0k 25 #3 Отговорено 17 Септември Трудно. До скоро познати търсиха автомобил от модела по сходни изисквания, без премиум озвучението, но с по-голям бюджет. Човека ми се оплаква колко надценена скрап му е минала пред очите. В крайна сметка отнесоха 8-ма генерация на доста по-висока цена, спрямо първоначалният им бюджет. Като съм чел историите на хора от форума с Акорд 7 за по 13-15 хил. лв от "сигурни" хора, занимаващи се с марката и модела, не бих очаквал добри резултати с кола до 12к. Модела поостаря и добрите екземпляри вече са бели лястовици, които малко собственици биха продали. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 173 #4 Отговорено 17 Септември И аз мисля, че трудно ще се намери нещо читаво и запазено. А за повече пари от този бюджет, не мисля, че си заслужава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MegasXLR 1 #5 Отговорено 17 Септември (Редактирано) Аз си взех един Акорд от януари 2006 преди почти месец за 11500 лв. от Ауто Виале в Пловдив и си е доста запазен за годините. Ръчни скорости, бензин, 155 к.с. Естествено има леко одраскано и олюпено по боята отзад на 1-2 места и на волана около емблемата, както и на копчето на ръчната спирачка е леко обелено покритието, ама от всички, които гледах това беше най-запазената кола, а и освен малките (поне за мен) недостатъци, които изброих, количката си е супер Най-скъпото нещо, което правих, е да си оправя ключалката, понеже беше ръждясала или просто твърде много използвана - 100 лв. ми взеха за това. Редактирано 17 Септември от MegasXLR Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdu 733 #6 Отговорено 18 Септември Преди 22 часа, DK16 написа: Има ли шанс да се намери читава за тези пари и ако да колко време би отнело? Бюджета ти е съвсем адекватен и ще можеш да намериш читава - ако не е читава, то не е защото искаш да дадеш малко пари. А колко време ще отнеме е въпрос на шанс, но си приготвил достатъчно пари. Преди 19 часа, s7r3l0k написа: Като съм чел историите на хора от форума с Акорд 7 за по 13-15 хил. лв от "сигурни" хора, занимаващи се с марката и модела, не бих очаквал добри резултати с кола до 12к. "сигурни"-те хора просто продават с големи надценки. 13-15к е абсурдно висока цена за 7ген акорд (човекът до колкото разбирам е ОК и на 2,0), просто много хора си накупиха от "сигурните" търговци и сега като продават също им искат високи цени и някак те заедно с джамбазите формираха "новото нормално", където хората си мислят, че трябва да дадат 15к за читав фейслифтов акорд 7 Преди 18 часа, MegasXLR написа: Аз си взех един Акорд от януари 2006 преди почти месец за 11500 лв. от Ауто Виале в Пловдив 01.2006 от автокъща звучи, като префейсов - би ли постнал една снимка да го видим. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MegasXLR 1 #7 Отговорено 18 Септември 47 minutes ago, chavdu said: 01.2006 от автокъща звучи, като префейсов - би ли постнал една снимка да го видим. Ето видеото, което беше на обявата: 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdu 733 #8 Отговорено 18 Септември (Редактирано) Фейсова е наистина и даже и круиз контрол има. Много приятна изглежда, безброй безаварийни км от мен. Редактирано 18 Септември от chavdu 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове