Jump to content
DK16

Търся запазен Accord 7

Recommended Posts

Спрял съм се на Honda Accord седма генерация за първа кола. Бюджетът ми е около 12к. Търся седан ръчка бензин, за предпочитане фейслифтов и ако може с премиум аудио система. Има ли шанс да се намери читава за тези пари и ако да колко време би отнело? 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@DK16

Гледам, че си от Пловдив. 

Може да се обърнеш към https://ihonda.mobile.bg/

Той внася само хонди. В момента има една 7-ма серия, но е над бюджета ти и е автоматик.

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трудно. До скоро познати търсиха автомобил от модела по сходни изисквания, без премиум озвучението, но с по-голям бюджет. Човека ми се оплаква колко надценена скрап му е минала пред очите. В крайна сметка отнесоха 8-ма генерация на доста по-висока цена, спрямо първоначалният им бюджет.

Като съм чел историите на хора от форума с Акорд 7 за по 13-15 хил. лв от "сигурни" хора, занимаващи се с марката и модела, не бих очаквал добри резултати с кола до 12к. Модела поостаря и добрите екземпляри вече са бели лястовици, които малко собственици биха продали.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз мисля, че трудно ще се намери нещо читаво и запазено. А за повече пари от този бюджет, не мисля, че си заслужава. 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си взех един Акорд от януари 2006 преди почти месец за 11500 лв. от Ауто Виале в Пловдив и си е доста запазен за годините. Ръчни скорости, бензин, 155 к.с. Естествено има леко одраскано и олюпено по боята отзад на 1-2 места и на волана около емблемата, както и на копчето на ръчната спирачка е леко обелено покритието, ама от всички, които гледах това беше най-запазената кола, а и освен малките (поне за мен) недостатъци, които изброих, количката си е супер :)

Най-скъпото нещо, което правих, е да си оправя ключалката, понеже беше ръждясала или просто твърде много използвана - 100 лв. ми взеха за това.

Редактирано от MegasXLR

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Преди 22 часа, DK16 написа:

Има ли шанс да се намери читава за тези пари и ако да колко време би отнело? 

Бюджета ти е съвсем адекватен и ще можеш да намериш читава - ако не е читава, то не е защото искаш да дадеш малко пари.

А колко време ще отнеме е въпрос на шанс, но си приготвил достатъчно пари.

Преди 19 часа, s7r3l0k написа:

Като съм чел историите на хора от форума с Акорд 7 за по 13-15 хил. лв от "сигурни" хора, занимаващи се с марката и модела, не бих очаквал добри резултати с кола до 12к. 

"сигурни"-те хора просто продават с големи надценки. 13-15к е абсурдно висока цена за 7ген акорд (човекът до колкото разбирам е ОК и на 2,0), просто много хора си накупиха от "сигурните" търговци и сега като продават също им искат високи цени и някак те заедно с джамбазите формираха "новото нормално", където хората си мислят, че трябва да дадат 15к за читав фейслифтов акорд 7

Преди 18 часа, MegasXLR написа:

Аз си взех един Акорд от януари 2006 преди почти месец за 11500 лв. от Ауто Виале в Пловдив

01.2006 от автокъща звучи, като префейсов - би ли постнал една снимка да го видим.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
47 minutes ago, chavdu said:

01.2006 от автокъща звучи, като префейсов - би ли постнал една снимка да го видим.

Ето видеото, което беше на обявата: 

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фейсова е наистина и даже и круиз контрол има. 

Много приятна изглежда, безброй безаварийни км от мен.

Редактирано от chavdu
  • Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...