H.R. 0 #1 Публикувано 25 Август Здравейте, Извинявам се ако темата не е на правилното място. Поне не открих с търсачката такава скорошна тема, а се интересувам от 4-та генерация и реших да я постна тук. Напоследък има някакви мнения, че поради зачестилият интерес и ползване на такива автомобили ...части се намирали. Попитах майстора за мнение относно такива автомобили от Канада и САЩ .... " Ами ако стане нещо - колата ти чака на трупчета до два месеца да пристигне от щатите частта и нямаш гаранция , че е същата, а и не можеш да я върнеш. То за европейските автомобили в някои случаи уж е правилната част но се оказва , че не е и я връщаме , а какво остава ако идва от зад океана". Преполагам поне някакъв голям процент частите за европейските и за американски/канадските са едни и същи - накладки, дискове, части по окачването, Двигателят разбира се си е друг. Надявам се споделени мнения да са полезни и за други участници във форума. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 474 #2 Отговорено 25 Август За хондите не мисля, че е проблем. Мисля, че има всичко. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paruchev 15 #3 Отговорено 27 Август да , да, Ама не. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Свет 0 #4 Отговорено 28 Август Последно, има ли разлика или няма? Че и аз отскоро съм със 4та генерация от Америката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokopeykov 5 #5 Отговорено 2 Септември Карам вече2 г. американка, дойде ударена- почти без проблем за части и консумативи . Имаше и неща сменени по каско. Взимал съм части и консумативи он лайн магазини от САЩ и от България. Най големия проблем ми беше освобождаването от пратката от DHL. Проблем се оказа и смяната на предното стъкло, но не щото е американка или и заради това. Застрахователя държеше да е от кобрите, те ме мотаха- ползвали само оригинални за автомобили от САЩ, Бла, бла... опитаха се да ми пробутат едно за автомобил със сензор.Накрая застрахователя се съгласи да ми плати стъклото по номинална стойност и за 24 ч беше сменено. Та от САЩ 3 покупки идват за около 4-5 дни. Трябва ти ЕОРИ номер. До скоро само DHL представляваха пред митница с друг куриер ти трябва да се занимаваш. Някои от магазините предлагат е да те представляват . Части има и в България, но като търсих ролки, ремъци, беше "тука има тука нема" . Реших от САЩ. Свещи има и тук цената почти същата. За да си сигурен в качеството от САЩ. Масла 2 пъти от Америка , после от тук. Приказки че американските коли били с различни материали и маслата да са от Америка поне за Хонда не съм сигурен ,че важат. Масло закупено от САЩ и от България , туба , етикети, описания, външен вид на самото масло сравнявал съм няма. Колата я карам доста за20- 21 м- 47 000 мили за части не е спирала и за ден. Ремонти да, но да чака части не е. Вярно ролките стояха в багажника 8-9 м. 2 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Свет 0 #6 Отговорено 4 Септември Благодаря за информацията колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
H.R. 0 #7 Отговорено 4 Септември Благодаря за изчерпателната информация и от мен ! Само ако може пояснение: 3 покупки са пристигнали само за 4-5 дни ? (с DHL) , a ролките са стояли в багажника защото просто е нямало време да се монтират ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове