Ivan B 119 #1 Публикувано 11 Август Колеги, моето питане е относно марката Ridex. Какво е вашето мнение за техните части, като издръжливост. Гледам, че в сайтовете имат добри отзиви, но не знам, дали не са фирмени трикове. Ще сменям тампони на предните носачи, тези които са по хоризонтална ос. Преди 30 000км.ги смених, с Ямато, но май вече са заминали. Твърде малко километри. Ако имате лични наблюдения, към коя марка да се ориентирам, ако не са оригинал? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 645 #2 Отговорено 12 Август Предполагам са само опаковъчна марка. Не съм поръчвал нищо на тях, но на снимка частите изглеждат добре направени/подбрани/ , и са най-изгодното предложение. Иначе от другите опаковъчни марки съм ползвал Херц бус и Блупринт, може да се каже, че ги бива. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 760 #3 Отговорено 12 Август Погледни и Мейле, точно за тампони на носачи не си струва да се рискува с евтини екземпляри, все пак си е голяма разправия подмяната. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan B 119 #4 Отговорено 12 Август Благодаря колега. Мейле поръчах. Имам биалети на тази марка и добре държат и изглеждат масивно направени. Дано и тампоните им издържат повече километри. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове