Andonisimo 1 #1 Публикувано 9 Юли Здравейте колеги! Става въпрос за предния мост на Honda Accord 2.4 2004г. Въпросът ми е: Има ли разлика в моста между кола с ляв и кола с десен волан? Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #2 Отговорено 9 Юли Кое наричаш преден мост...? Под двигателя на 7та, има "магаре", някаква рамка. (не знам защо, като всеки има телефон в джоба, не снима, вместо надълго да обяснява възникнали въпроси) 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Andonisimo 1 #3 Отговорено 10 Юли Да точно "магарето" имам предвид. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #4 Отговорено 10 Юли преди 37 минути, Andonisimo написа: Да точно "магарето" имам предвид. На английски го наричат subframe... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Andonisimo 1 #5 Отговорено 10 Юли aaa ok, че нищо не ми излизаше за front Donkey - Honda Accord по чуждите форуми. Благодаря 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #6 Отговорено 10 Юли преди 47 минути, Andonisimo написа: aaa ok, че нищо не ми излизаше за front Donkey - Honda Accord по чуждите форуми. Благодаря Ее, никога не става с буквален превод и в двете посоки... Буквално на български е подрамка, но го наричат магаре... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #7 Отговорено 10 Юли ... щот понася тегобите без да мрънка, но се инати, ако требе да се демонтира. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #8 Отговорено 10 Юли преди 9 минути, ceco_accord написа: ... щот понася тегобите без да мрънка, но се инати, ако требе да се демонтира. Да, ама ако сменяш веригите на дизеловата 7-ца, цялото се разхлабва и трябва да падне малко надолу, за да се махне картера... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1549 #9 Отговорено 10 Юли (Редактирано) И к'во, е ли английското магаре обратно, или е нормално, като европейското?! И аз не знам, ама тези тук https://www.parts-honda.uk/honda-cars/ACCORD/2005/24-EXECUTIVE го дават с различен парт номер за Англия и за Европа. Разликата е една буква - 50200-SEA-G00 за Европа и 50200-SEA-E00 за Англия. На практика, нямам представа, дали са различни. Може тази буква разлика да е само "търговски трик", в резултат на което да има различна цена за Англия и за Европа. п.п. Същите тези наричат това магаре и "front beam", т.е. "предна греда". п.п.п. Иначе, дали е автомат, или ръчка, няма значение. Редактирано 10 Юли от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Andonisimo 1 #10 Отговорено 10 Юли Благодаря колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове