angelbangel 12 #1 Публикувано 8 Юли Здравейте! Като най-големия глупак си счупих лявата решетка на въздуховода на таблото. Имам опция за подмяна на целия елемент, но от автомобил с десен волан. Някаква идея, дали ще пасне? Ще приложа и снимки. Лека вечер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
angelbangel 12 #2 Отговорено 14 Юли Полезно инфо - не пасва. Пластмасовият разделител отзад опира в часовника. И благодаря на всички за отговорите. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Johnny_V3 22 #3 Отговорено 15 Юли Само да споделя. И аз си купих навремето тази конзола от автомобил с десен волан. Просто изрязваш от конзолата разделителя и готово. Няма да мръдне, само аварийните ще са 10 сантиметра по надясно. Никакъв проблем. Държи се здраво и няма да падне. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
angelbangel 12 #4 Отговорено 15 Юли Съгласен. Аз обаче не искам да режа нищо. Благодаря все пак за отговора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове