Jump to content
advokata

Wireless Charger & iPhone 15 Pro

Recommended Posts

Здравейте,

Имам Honda Civic X 2019 -та година с фабричен Wireless Charger, но нещо не се разбират с iPhone 15 Pro-то ми. Имам Magsafe case, но дори и без него зарежда за 1 мин и почва да дава грешки чарджъра. Четох във civicx форума някакви стари теми, че нещо е станало по някое време и с някой си ъпдейт от Apple са орязали зареждането защото прегрявал телефона. Някой преборил ли се е и дали знае някакъв начин да заработи без проблеми и да си зарежда нормално. Не искам да прибягвам до закупуване на after market wireless charger (който също не се знае дали ще работи добре) при положение, че си има фабричен. 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,

И аз имам същия проблем с iPhone 14 Pro на Civic X 2019.. с други телефони работи.. така че може наистина да е нещо ябълково. Също пробвах да го заредя в един Passat където се изключваше след няма и 10 секунди. До сега си мислех, че просто не прави добър контакт заради стърчащите камери, но сега като казваш.. може и да не е проблема в камерите. Ако някой има решение, ще се радвам и аз да го чуя :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъпо.. Струва ми се тъпо за 2019г кола да отказва безжичното зарядно понеже не зареждало достатъчно бързо.. да си зарежда ама бавно, какво е това. 

Записах си час при дилъра, да идем да го видят защото и на тях им се стори странно.. ще ъпдейтна в четвъртък!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не отказва зарядното, а нахапаната ви ябълка. В цялото си съществуване на марката са си правили стандартите различни от всички останали, така че няма изненада тук. Купете си наядена-certified кола и няма да имате такива проблеми.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Излишно заядлив коментар от поредния Apple "хейтър".. Съжалявам колега, но предубедеността понякога не е добър актив.

 

Както и да е - по темата: Тествах с колега на безжично зарядно в Мерцедес, където също не работеше.. решихме да пробваме без калъфа (въпреки, че има MagSafe) и без калъфа нямаше проблеми. Днес пробвах в хондата отново - същия резултат: с калъфа не работи, без калъфа няма проблем. Забелязах, че около отвора на камерите ми има по висок борд, за по-добра защита предполагам.. та това ще да е проблема. Ще продължа да тествам, но за сега си отмених часа при доктора.

 

*отстъпва плахо с отхапаната ябълка в ръка*

  • Благодаря 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ми е заядлив коментара и нямам нищо против всеки да си ползва каквото си иска. Факт е, че ние простосмъртните можем да ползваме зарядното с калъф. И също е факт, че за да работи само без калъф, пак става дума за определено ниво на (не)съвместимост. По темата за мерцедесите и ябълките - iPhone 13 Pro Max се зарежда без проблеми с калъф на GLE Hybrid 2024г с 15W.

 

*подвива опашка и се скрива далеч от падащите ябълки да не го цапардоса нещо по главата*

:)

 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес тествах безжично зардно на моя iPhone 15 pro в тесла модел 3 и нмаше проблем. С китайски калъф имитация на magsafe.  Бавно отдалечавах телефона от подложката и зареждането спираше на 3-4 см.  Това изключва версита за високия борд около камерите.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...