CARPERA 1537 #1 Публикувано 15 Юни (Редактирано) Смяната е доста тегава ,мигача е цял елемент,не се подменят крушки. Мигача е купен от алиекспрес за 20 лв за същия тук 45 лв. https://www.aliexpress.com/item/1005003801343903.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.29.2cce1802xr19pZ Трябва първо да се откачи огледалото, долу е на щипки горе се откача от два чопа на самото огледало с издърпване надолу. Така е без огледало откача се и подгрева му и мигача се държи на 4болта. Така е вече с новия 1 към 1 с оригиналния но за 20 лв. Редактирано 15 Юни от CARPERA 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobi1kenobi 1 #2 Отговорено 17 Юни Браво за "ръководството", колега. Тъкмо поръчах от али-то, ама с бягаща светлина за 30 лв комплекта. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
георг 0 #3 Отговорено 9 Октомври боби как са доволен ли си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milenjs 9 #4 Отговорено 9 Октомври И аз ги смених с такива с бягаща светлина, огледалата ми са черни и с черни мигалки изглежда по-добре. Като минус мога да кажа че светлината им е малко слаба. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Flameff 13 #5 Отговорено 11 Ноември И при мен дойде време за смяна на мигач в огледалото. Оригинален в Хонда 140лв.... Чакам да ми върнат цена от една автоморга. Ако не ми хареса ще поръчам и за от алито, само не съм решил още, дали да е стандартен или с "бягаща светлина". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове