VAS0 0 #1 Публикувано 9 Юни Здравейте, колеги, Накратко ксенона на колата ми заби в земята и отзад започна да се чува тракане когато карам по паваж. След преглед се установи, че биалетата на модула за регулиране на ксенон (33146-TA0-003) е счупена. Като казвам счупена имам в предвид, че едната половина изцяло липсва. Нямам представа как се станало това. При Китайците има но предлагат 6.3, 8 и 10.2 см. Не знам каква трябва да е точната позиция на сензора за да си взема междуболтово разстояние. Та въпроса ми към вас е дали случайно знаете какъв е размера на въпросната биалета за нашите коли? Прикачам и снимка за да добиете представа за коя биалета става дума. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #2 Отговорено 9 Юни 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VAS0 0 #3 Отговорено 9 Юни преди 14 минути, Митко Йотов написа: Благодаря ти! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #4 Отговорено 12 Юни По спомен 8,2см Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spase 73 #5 Отговорено 13 Юни (Редактирано) Да, това е размера, който трябва да поръчаш от китаеца. Това обаче е габаритния размер, междуосието е някъде около 65 мм. Редактирано 13 Юни от spase 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове