Atanas142 0 #1 Публикувано 18 Май Здравейте, от скоро съм собственик на Хонда ЦР-В 2.2 / 150к.с. 2013г. Автоматична скоростна кутия. Колата е закупена от Швейцария. След закупуването е обслужиха във Бултрако Пловдив. Смениха се всички масла и филтри на автоматика, раздатката, двигателя и задният диференциал. След обслужването често ми се включва AWD система. По книжка казват да се отбие от пътя и да се изчака да AWD да изключи. Но от време на време ту се получава ту не. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
st34 99 #2 Отговорено 18 Май Има едно бутонче на таблото vsa, ако е натиснато Системата за стабилизация е изключена! Пишеш, че е сменено маслото на задния диф и след смяната на маслото започват проблемите. Ами, рекламация или сменяш майстора! Дагностика също може да ти помогне ако има записани грешки. Написал си "Смениха се всички масла" - на спирачки сменено ли е? Причината може да е в някой от спирачните апарати, повреден abs датчик... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tanas4o_ 86 #3 Отговорено 18 Май Казваш 2013 - колата вероятно е 4-та генерация и е една от първите такива. Ако е така, мисля, че имаше някакъв софтуерен проблем със AWD-a. По спомен май-често изваждаше съобщение за повишена температура. Доколкото се сещам, имаше софтуерен ъпдейт за това. Питай в Бултрако, и без това си я обслужил там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове