Jump to content
Sign in to follow this  
kokopeykov

смяна на фарове

Recommended Posts

Христос Воскресе! Здравейте,

някой сменял ли е на 4 генерация 2,4 бензин фарове от американски на европейски! Според Бултрако има с лупи на халоген, без ксенон, но има разлика в захващането минимална. Никъде не намерих такива по сайтове и магазини, Вносителя иска да е сигурен ,че ще ги взема. Споделете ,ако някой се е сблъсквал.

За захващането не знам, но в захранването със сигурност ще има разлика и може да влезеш в голяма игра. Трябва да се проучи хубаво.

Аз си сложих лед крушки от фарове лайф + реглаж и съм мн доволен .

Махнах бушона за дневните светлини , че светеха дългите и с лед крушките светех неприятно на останалите участници в движениено .

• Like 1

Бултрако ми отговориха точно обратното. Компа на колата въобще не бил вързан с  захранването на фаровете ,  имали дребни разлики в закачването на фара. Правили го преди време на клиент. Говорих и с двама електотехника, единия се занимава само с Хонди, другия преустройва американски коли за  изискванията в България . И двамата ме съветваха да не се занимавам с ксенонови. Доколкото си спомням на ксенона рефлектора е друг.

Според мен може да излезе проблем с кабели куплунзи бушони. Нещо от сорта. Но трябва да се види за този модел може и да е добре.

Преди 18 часа, Bizzito написа:

Според мен може да излезе проблем с кабели куплунзи бушони. Нещо от сорта. Но трябва да се види за този модел може и да е добре.

Реших проблема йезоитски- купих от Рока 2 американски фара след като застрахователя хареса стойноста на фактурата

• Like 1

Колега , ще може ли линк към въпросния сайт Рока 

@djigata, колегата сигурно е имал предвид rockauto.com

Този сайт е супер. Не го знаех. Харесах си свещи :)

Аз купих NGK 7751 от там. На кутийките пишеше, че са произведени в Тайван.

Edited by Plamen-CRV
  • Like 2
  • Upvote 1

На 15.05.2024 г. at 5:36, djigata написа:

Колега , ще може ли линк към въпросния сайт Рока 

да колегите са дали линк точно Rockauto.com бърза и лесна регистрация , и ще се убедиш че си струва. Не знам дали може да коментирам тук или в друг раздел.

Здравейте колеги,

Наскоро си взех CRV 4Gen 2.2 дизел с автоматична трансмисия. Сам си я докарах на ход от Хамбург и за 2 хил. км съм приятно изненадан от количката. Та проблема, е че един диод на дневните светлини на десния фар не свети и доста ме дразни. Някой колега имал ли е такъв проблем и как го е решил или пък да препоръчате майстор, който се справя добре с отварянето на фарове и последващото сглобяване? 

П.С. Дано съм улучил темата. Разгледах форума, но не успях да открия колега с подобен проблем?

Edited by MDV