imiloykov 0 #1 Публикувано 31 Март (Редактирано) Здравейте,искам да сменя маслото на диференциала на Хонда cr v mk2 Намерих следните масла,кое е подходящо.Благодаря! Редактирано 31 Март от imiloykov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1549 #2 Отговорено 31 Март Кой диференциал, преден, заден?! Ако е заден, втората снимка - "DPS-F". Предният диф ползва маслото от скоростната ти кутия. Няма значение, дали е ръчна, или автомат. Същото масло ползва и т.нар. "раздатъчна кутия". Значи, ако някой се опита да ти пробута масло за раздатка, не му се връзвай, нямаш такова. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
imiloykov 0 #3 Отговорено 31 Март Да за задният мост е Благодаря! Здравейте,да запитам задният диференциал колко масло събира.Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1511 #4 Отговорено 9 Април @imiloykov Маслото от втората снимка Honda DPS-F 1.2л ти трябват насипва се до протичане от горната пробка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1249 #5 Отговорено 26 Август http://www.crvclub.ru/manuals/CR-V-2_manual_eng/manual_uk_shop/group_2e.htm#175901 По-скоро литър. Отдавна съм го сменял, но не мисля че бях извадил 2 бутилки при смяната. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове