stany681 39 #1 Публикувано 28 Февруари Здравейте, колеги. Ще съм благодарен на някое и друго мнение. От край време си ползвам блутуута в колата.Свързал съм се преди доста време и всичко си е наред. Преди няколко дни - няма никой. Пробвах да се свържа отново , step by step, не става. Изобщо няма първоначалния сигнал, след който да започнеш процедурата на свързване м/у телефона и колата. Нищо! Съответно и телефона не намира колата. Та, какво да правя ? Бушон ли някакъв ли е , що ли ??? Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marto_bo 50 #2 Отговорено 28 Февруари Модула се намира под жабката, закрепен на пластмасовата кора от към краката погледнато нагоре. Свали го и го занеси на някой който може да ти смени електролитните кондензатори 220мкф(двата) и 680мкф, задължително със същите. Водят смд и са малко по скъпи но има защо ... дълго е за обяснение. Ако не захапе пак, ще се наложи малко по-сложна интервенция свързана с горещ въздух. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stany681 39 #3 Отговорено 28 Февруари преди 9 минути, marto_bo написа: Модула се намира под жабката, закрепен на пластмасовата кора от към краката погледнато нагоре. Свали го и го занеси на някой който може да ти смени електролитните кондензатори 220мкф(двата) и 680мкф, задължително със същите. Водят смд и са малко по скъпи но има защо ... дълго е за обяснение. Ако не захапе пак, ще се наложи малко по-сложна интервенция свързана с горещ въздух. Благодаря .Май ще карам без него . Така или иначе съм поръчал CR-V 5-ца. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gladiator_BG 26 #4 Отговорено 28 Февруари 9 hours ago, stany681 said: Благодаря .Май ще карам без него . Така или иначе съм поръчал CR-V 5-ца. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове