dvd77 8 #1 Публикувано 28 Февруари Въжможно ли е смяна на салона, от ръчно преместване на предните седалки със седалки с ел преместване. Лесно ли става или е нужно голямо усилие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #2 Отговорено 28 Февруари Преди 4 часа, dvd77 написа: Въжможно ли е смяна на салона, от ръчно преместване на предните седалки със седалки с ел преместване. Лесно ли става или е нужно голямо усилие. В Англия и двата ми акорда 7 бяха екзекютив, с кожени, електрически седалки (без да съм търсил такива). Вероятно, ако намериш цели седалки, става... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1234 #3 Отговорено 28 Февруари Според мен няма как да стане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #4 Отговорено 28 Февруари Най вероятно липсват буксите за моторчето при ръчните реглажи.Но 12 волта за тях може от запалката да се вземат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове