drav4o 2 #1 Публикувано 22 Януари (Редактирано) Здравейте колеги имам нужда от съвет относно поставяне на газова уредба на Accord 7 2.4 facelift Executive.. Прехвърлих Акорд-а на баща ми, който живее в Бургас. Досега автомобилът е каран само на бензин, но баща ми иска да му сложи газова уредба. Пратих го при Илия, който е зад Лукойла в Бургас, тъй като видях, че хора от форума го препоръчват. Човекът е казал, че монтират газови на Eaton, които са американска марка, но проблемът е, че не намирам никакви отзиви за тази марка. Та въпросът ми е някой има ли отзиви за газова уредба от въпросната марка и/или можете ли да препоръчате друга качествена марка за газови уредби, които могат да се инсталират в Бургас? Предварително благодаря на всички отзовали се 🙂 Редактирано 22 Януари от drav4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CCord 245 #2 Отговорено 22 Януари (Редактирано) Остави Илия да си свърши работата и ще си доволен. Аз съм със същия навес и газовата ми е слагана там преди 4 години, много съм доволен също и от отношението на Илия, лично посрещане, обяснение и лично изпращане. Прави цялостна диагностика на мотора преди монтажа и ти казва ако има нещо за правене преди монтажа. имам доста познати с газови слагани при него и никой не се е оплакал. Аз си запазих час за профилактика и преглед на настройките, както и за два филтъра да си ги сменя. Регулирай клапани, слагаш нови свещи и при него. Другите "големи" в Бургас не се барат, нито отношение, нито поддръжка. Малките сервизи са доста но отзиви не мога да ти дам. Колкото до конкретната марка газово нямам мнение, дори не знам какво е моето, пък и не ме интересува защото проблеми няма. И един малък съвет ако не е нахално, сложи бутилка на мястото на резервната гума, аз заложих на цилиндрична и сега ме е яд. Но това си е ваше решение все пак. Редактирано 22 Януари от CCord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Михайлов 9 #3 Отговорено 12 Април На моята сложих AEB. Никакви ядове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nunezz 22 #4 Отговорено 15 Април Аз съм с BRC и никакви проблеми вече една година. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове