storish05 31 #1 Публикувано 8 Януари Здравейте колеги. Някой знае ли как точно се пуска подгрева на огледалата? Преди малко бях пуснал подгрева на задното стъкло, като си мислех досега, че с този бутон се пуска и този на огледалата. Пипам случайно огледалата - студени са. Слагам бутона за избор кое огледало да регулирам на средата и пак нищо ( например на Аудитата подгрева се пуска така). Имал съм и БМВ и там подгрева е постоянно включен. Може и някой предпазител да ми изгорял и затова питам.Благодаря Изпратено от моят SM-G985F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gecata1059 20 #2 Отговорено 8 Януари Нямам Акорд 8 но на другите Хонди, ако има подгрев е комбиниран на един бутон. Нарисувано е и огледало заедно със символа за задно стъкло. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jt26 54 #3 Отговорено 9 Януари Да, подгрева на задното стъкло и на огледалата е на един бутон. Картинката върху бутона е еднозначна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
storish05 31 #4 Отговорено 9 Януари Ясно. Значи имам проблем Изпратено от моят SM-G985F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legal 44 #5 Отговорено 9 Януари Извинявам се, че не е по темата, но за да не отварям излишно нова такава, да попитам- има ли акорд 8 с подгрев на предното стъкло?Изобщо, кой модел на акорд 8 е ТОП-а, с фуул глезотии?До сега мислех, че е екзикютив, но, по обявите чета и други наименования, и незнам, дали не пързалка някаква.Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniam 52 #6 Отговорено 10 Януари Няма 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове