richy74 3 #1 Публикувано 4 Януари Привет колеги ! Наскоро се сдобих със Honda Accord 2.0 i . Светна ми чека и грешките са следните : P0135 и P2A00 . Това най-вероятно е ламбдасондата. "Датчик кислород о2 " Тук във форума някъде срешнах че на около 200 хиляди давала фира. Моята е на 192 000 . Аз мисля първо да я намеря къде е този сонда и да прегледам окабеляването. На сивика я знам къде е , но тук генерацията е отвътрешнота страна на двигатиля но ще я открия. Ако някой е сменал и има ноблюдения ще съм благодарен за съмет. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #2 Отговорено 4 Януари https://www.google.com/search?q=P0135+и+P2A00&oq=P0135+и++P2A00+&aqs=chrome..69i57j69i60.2694j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:ad774685,vid:Cmib6JVd_BM,st:0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
richy74 3 #3 Отговорено 5 Януари (Редактирано) Благодаря на колегата Митко Йотов! Точно това е грешката. Аз съм в Ловеч, не знам дали ако я сменя сам ще трабва ли да се настройва Ecu -то или той я приема сам . Или дали знаете накой добър майстор в Плевен който може да ми свърши тази работа. Редактирано 5 Януари от richy74 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #4 Отговорено 5 Януари Мисля, че в Екуто не трябва да се пипа. Обади се на този мобил - 0878580015 Мариян, в Плевен срещу Мизия.. Покажи му клипа. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
richy74 3 #5 Отговорено 5 Януари О.К. много благодаря за съвета и информацията ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 157 #6 Отговорено 5 Януари Нищо не се пипа, освен сондата. Моята си я смених сам, но се наложи да я срежа с флекса, за да я развия с ударен гайковерт (много кофти се спичат). Има и специални вложки, за да не играе флекса. Ако нямаш гайковерт под ръка, по-добре в сервиз. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #7 Отговорено 5 Януари +1. Точно, аз съм ползвал и водопроводен ключ (голяма грешка) козата си иска пръч. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ves 5 #8 Отговорено 17 Юли Здравейте, може ли някой да удари едно рамо (съвет) и да каже дали е окей да се използва алтернативна ламбда сонда 1 (относно същата грешка като на колегата P2A00 и потвърдена диагноза, че е дала фира от Бултрако). Става въпрос за Honda CR-V (4-та генерация) 1.6 diesel i-Dtec 160 к.с. (AWD). Какви са плюсовете и минусите спрямо оригиналната (разход?) понеже цената на същата при мен е 1050 лв без труда... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове