Krasimir80 0 #1 Публикувано 31 Декември, 2023 Може ли да се активира заключване на автомобила след като тръгне? Моята кола не се заключва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Писаров 157 #2 Отговорено 31 Декември, 2023 При 7 ма серия няма такава екстра поне за европейските коли. Има само бутон. За 8 - ма нямам идея дали го има като екстра. Кой знае японеца дали я е сметнал за нужна. На сестра ми Мерцедеса С класа, 2007 г., същата година като моята има тази екстра. Както и други екстри, които при Хонда ги няма 😂 Конкретно тази със заключването не знам дали ми липсва, понеже като съм пътник ме дразни 😁 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gladiator_BG 31 #3 Отговорено 31 Декември, 2023 (Редактирано) Може ... и за мен е най досадната функция в един автомобил, но щом все още го слагат явно има защо... https://www.pattypeckhonda.com/blog/how-to-program-the-honda-accords-customizable-door-locks/ Редактирано 31 Декември, 2023 от Gladiator_BG 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasimir80 0 #4 Отговорено 31 Декември, 2023 Мисля че при времената в които живеем (кражби,обири,отвличания) тази функция е добра за някакъв вид защита,когато спираш на кръстовище или нещо подобно. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniam 52 #5 Отговорено 10 Януари (Редактирано) Аз го ползвам като ме спрат куките и понечат да отворят вратата да им отворя 1 см. прозореца и да им кажа да се успокоят 😉 Редактирано 10 Януари от toniam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове