Krasimir80 0 #1 Публикувано 21 Ноември, 2023 (Редактирано) Здравейте колеги,някой източвал ли е с цел смяна течността на съединителя,за да ми обясни как точно става? Предприемам тази стъпка,защото на няколко пъти при трета,четвърта и дори на леста скорост,след като подам рязко газ и ми приплъзва сякаш съединителя. Някъде се казва,че може да е от една от помпите и съвета е да се смени първо течността и тогава да се търси проблем по- надолу в помпите. Тествах съединителя на място с ръчна на трета,четвърта,пета скорост,дали ще преплъзва,но изгасва двигателя без да преплъзва,което ще рече,че не е заминал съединителя. Акорд 8 2.2 IDTEC 150 k.с. Благодаря предварително. Редактирано 21 Ноември, 2023 от Krasimir80 Допълване на обяснение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1511 #2 Отговорено 21 Ноември, 2023 Течността в съединителя е Дот 4 спирачна течност,източва се от долна помпа чрез помпане на педала на съединителя. https://japancars.ru/index.php?route=catalog/honda Вкарваш тука вин номера и има всички схеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasimir80 0 #3 Отговорено 21 Ноември, 2023 Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kamen86 0 #4 Отговорено 25 Декември, 2023 Имам същия проблем.Някои да е открил причината?Изпратено от моят Redmi Note 8 Pro с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Влади 39 8 #5 Отговорено 29 Декември, 2023 И аз имам същия проблем,само че при мен съединителя е сравнително нов. Смених го преди 6000км заедно с маховика. Майстора който ми го смени каза че може да е някоя от помпите. Понеже не ми се правят опити на принципа проба грешка(понеже помпите струват 1000лв.едната е 600,другата400),реших да се консултирам и с Фена бг от Дупница. Та след тестване на колата от него,той стигна до извода че при мен е объркан съединителя. След нова година ще му я карам да го смени. След като я отворят ще видим със сигурност какво е,(дали е съединител или някоя от помпите). 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Влади 39 8 #6 Отговорено 2 Февруари Привет колеги. Някой реши ли си проблема с приплъзването на съединителя?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове