Jump to content
RumenE

Проблем с лумбалната опора на седалка - CRV 3

Recommended Posts

Здравейте, при натискане на бутона за изкарване на лумбалната опора на шофьорската седалка нищо не се случва, както и за прибирането! Чувам, че моторчето работи но нищо не се случва. Няколко пъти дори, като цъкна за прибиране, то го изкарваше и обратното при натискане за изкарване на опората то го прибираше, вече обаче нищо не се случва. Някой срещал ли го е този проблем, знаете ли как се маха задният панел на седалката - там има и еарбег - предполагам той трябва да се разкачи също? 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сядаш на задната седалка и дърпаш задната кора на предната седалка. Вероятността да счупиш щипки е 9 от 10. Няма друг начин обаче. Като махнеш кората ще видиш механизма. Поиграй си с копчето и ще видиш и проблема. Обичайно е в един червяк който няма намиране, защото не се продава отделно. Търсиш от седалка за части. Съвета ми е да не се занимаваш.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за отговора! Пробвах с дъпране, уви за да падне панела трябва май първо да се развие подлакътника, а отделно като гледам по схемите, май трябва и да се внимава с страничният еарбег. За сега, остава така - ще го видим след време. 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде и аз да се включа, че съм със същия проблем, но в процес на решаване!  Така:

Сваляш подлакътника. В долния си край кората е на щипки и я дърпаш от там. Колегата е прав за щипките! В страни и отгоре е на крачета, които завършват със кука, която си има място на закачане. Пропуснах да напиша, че плата от зад е пришит към пластмасови куки, които ще откачиш. Стигаш до моторчето/отдясно до подлакътника/ и го сваляш със стойката. Има един нит, който ще разпробиеш на стойката, за да отвориш  зъбния механизъм. Вътре проблема е или счупени зъбни колела, или счупена зъбна ролка водач на жилото! Решението е намирането на 3D  принтер да ти изработи частите от пластмаса/аз очаквам направата им/ и сглобяваш. Това е!

  • Благодаря 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Шопа, благодаря за отговора. Пиши като си готов в 3д частите как са! 

  • Харесвам 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...