RumenE 2 #1 Публикувано 7 Ноември, 2023 Здравейте, при натискане на бутона за изкарване на лумбалната опора на шофьорската седалка нищо не се случва, както и за прибирането! Чувам, че моторчето работи но нищо не се случва. Няколко пъти дори, като цъкна за прибиране, то го изкарваше и обратното при натискане за изкарване на опората то го прибираше, вече обаче нищо не се случва. Някой срещал ли го е този проблем, знаете ли как се маха задният панел на седалката - там има и еарбег - предполагам той трябва да се разкачи също? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #2 Отговорено 9 Ноември, 2023 Сядаш на задната седалка и дърпаш задната кора на предната седалка. Вероятността да счупиш щипки е 9 от 10. Няма друг начин обаче. Като махнеш кората ще видиш механизма. Поиграй си с копчето и ще видиш и проблема. Обичайно е в един червяк който няма намиране, защото не се продава отделно. Търсиш от седалка за части. Съвета ми е да не се занимаваш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RumenE 2 #3 Отговорено 9 Ноември, 2023 Благодаря за отговора! Пробвах с дъпране, уви за да падне панела трябва май първо да се развие подлакътника, а отделно като гледам по схемите, май трябва и да се внимава с страничният еарбег. За сега, остава така - ще го видим след време. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shopa 59 #4 Отговорено 14 Ноември, 2023 Хайде и аз да се включа, че съм със същия проблем, но в процес на решаване! Така: Сваляш подлакътника. В долния си край кората е на щипки и я дърпаш от там. Колегата е прав за щипките! В страни и отгоре е на крачета, които завършват със кука, която си има място на закачане. Пропуснах да напиша, че плата от зад е пришит към пластмасови куки, които ще откачиш. Стигаш до моторчето/отдясно до подлакътника/ и го сваляш със стойката. Има един нит, който ще разпробиеш на стойката, за да отвориш зъбния механизъм. Вътре проблема е или счупени зъбни колела, или счупена зъбна ролка водач на жилото! Решението е намирането на 3D принтер да ти изработи частите от пластмаса/аз очаквам направата им/ и сглобяваш. Това е! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RumenE 2 #5 Отговорено 21 Ноември, 2023 Шопа, благодаря за отговора. Пиши като си готов в 3д частите как са! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rasthayan 6 #6 Отговорено 16 Юни А някой знае ли номера на цялата част? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове