veliko69 0 #1 Публикувано 18 Октомври, 2023 Здравейте,кажете от къде да намеря термосонда за катализатора,или как да излъжа че има. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blagoev.1990@abv.bg 30 #2 Отговорено 29 Октомври, 2023 Мисля че само оригинална, преди време бях загледал евентуално ако се наложи да я излъжа, EGT sensor Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
veliko69 0 #3 Отговорено 31 Октомври, 2023 Явно ще махам лампата на чека,такава сонда няма никъде и ако я доставят е на цената на колата.Как лъжете колата да не свети чека като махнете катализатора? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #4 Отговорено 31 Октомври, 2023 Стига глупости, като махнеш лампата колата няма да ти се оправи... Имаше тема във форума, нещо не мога да я намеря. Нещо такова ти трябва @Markony предполагам, че може да даде съвет също Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #5 Отговорено 1 Ноември, 2023 Съжалявам.Не мога да помогна.Няма ги никъде и втора употреба няма .Имам 2 и си ги пазя за моите Харвита.Може да се корпусира нещо ...това все пак е най-обикновен датчик до 1300 градуса. или да се направи емулатор,ама няма кой да го плати... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
veliko69 0 #6 Отговорено 25 Ноември, 2023 На 1.11.2023 г. at 20:48, Markony написа: Съжалявам.Не мога да помогна.Няма ги никъде и втора употреба няма .Имам 2 и си ги пазя за моите Харвита.Може да се корпусира нещо ...това все пак е най-обикновен датчик до 1300 градуса. или да се направи емулатор,ама няма кой да го плати... Би ли измерил какво съпротивление дават на студено. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове