San44o 0 #1 Публикувано 5 Октомври, 2023 Здравейте колеги! Как е парното на хонда акорд 8-ма генерация, дизел 2.2- 150к.с. Духа ли добре топло, че на моята духа, но май не много топло и не знам в студените зимни дни дали ще е добре? И на какво може да се дължи проблема? Да кажа също, че по стрелка загрява добре май и стрелката отива почти до средата, но не стига средата, а не знам къде трябва да я държи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dimitar_Honda 5 #2 Отговорено 5 Октомври, 2023 Някои от колегите във форума са споменали, че при дизела парното е по-слабо. Относно стрелката за температурата- седи малко под средата, мисля че е така на повечето хонди. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
San44o 0 #3 Отговорено 5 Октомври, 2023 Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zemnovodno 12 #4 Отговорено 6 Октомври, 2023 След като загрее колата вече има парно но това става доста бавно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #5 Отговорено 6 Октомври, 2023 Абе направо си е дърво, ама не може само плюсове, има си и един минус 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
San44o 0 #6 Отговорено 6 Октомври, 2023 Off Topic Нормално ли е там да държи стрелката? И ми прави впечатление, че лявата полвина на таблото духа по-студено от дясната, а и двете са на макс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
San44o 0 #7 Отговорено 6 Октомври, 2023 преди 8 минути, San44o написа: Покажи скритото съдържание Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stoychev2002 12 #8 Отговорено 6 Октомври, 2023 Нормално е да стои там /поне при бензиновите/. Сигурно и при дизела е така. Колкото и да съм я напъвал не се е вдигала повече дори и лятото на 40 градуса. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zemnovodno 12 #9 Отговорено 7 Октомври, 2023 точно там стои стрелката целогодишно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #10 Отговорено 7 Октомври, 2023 On 10/5/2023 at 1:33 PM, San44o said: Здравейте колеги! Как е парното на хонда акорд 8-ма генерация, дизел 2.2- 150к.с. Духа ли добре топло, че на моята духа, но май не много топло и не знам в студените зимни дни дали ще е добре? И на какво може да се дължи проблема? Да кажа също, че по стрелка загрява добре май и стрелката отива почти до средата, но не стига средата, а не знам къде трябва да я държи Това което може за направиш да видиш антифриза на макс ли е в радиатора,и между мин и макс в разширителншя съд,ако незнаеш на колко хил км е смени го нацяло. Термостато е също консуматив с времето старее и понякога е леко отворен и трудно загряво колата.Дизила по принцип страда от липса на хубаво парно. Това е антифриза ти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове