drav4o 2 #1 Публикувано 5 Октомври, 2023 Здравейте, търся ключар, който може да ми направи копие на ключа (за Accord 9 2017).. Имам един китайски ключ, който искам да обуча и ме бяха пратили при ключар в Практикер, в жк Дружба, но човекът ми каза, че нямал необходимия софтуер.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ANTRAZID 10 #2 Отговорено 5 Октомври, 2023 (Редактирано) Били сте много близо до другият ключар https://www.keyplus-bg.com/ намира се точно на кръстовището след Монтесито, има будка за авточасти преди него. Питайте първо по телефона. Редактирано 5 Октомври, 2023 от ANTRAZID Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drav4o 2 #3 Отговорено 6 Октомври, 2023 Благодаря за насоките, звъннах вече и ме увериха, че разполагат с оборудване да ми програмират ключа.. Обявиха 130лв. за програмиране и към 200 и малко, ако се направи с техен ключ. Тъй като ще мога да отида след 2-3 дни, ако не намеря друга по-добра оферта дотогава, ще ги пробвам и ще дам отзив. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
viktor11 93 #4 Отговорено 7 Януари В Бултрако ми програмираха мой ключ за 90 лв. на Сивик 10 генерация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове