Julian Voinov 15 #1 Публикувано 15 Септември, 2023 Здравейте колеги. Днес ми чистиха дросела. До тук добре обаче сега колата държи 1100 об на загрят двигател.Майсторът каза че с каране до няколко дни ще се оправи сама но аз нещо не вярвам.Пробвах всичко което намерих в нета, закачих я на HDS още по интересно стана със статуса за обучението на дросела?Хондата е 2.0 бенз газ Изпратено от моят Mi 9T Pro с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashua 116 #2 Отговорено 15 Септември, 2023 (Редактирано) Да, ще се оправи сама. От HDS има и опция за обучението. Редактирано 15 Септември, 2023 от sashua 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Julian Voinov 15 #3 Отговорено 16 Септември, 2023 С HDS нулирах на ново позицията на дросела нулирах PCM и пуснах да си направи проверките. Предполагам това е обучението. И да върнаха се оборотите от преди чистенето на дросела, които са 650 об. Незнам при автомата толкова ли трябва да бъдат? Знам само, че колата на 1100 об се караше ужасно. Сега вс е ок или поне както си беше. Изпратено от моят Mi 9T Pro с помощта на Tapatalk 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #4 Отговорено 17 Септември, 2023 Това са оборотите на празен ход. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Julian Voinov 15 #5 Отговорено 17 Септември, 2023 Да разбирам, че вс е ок! Изпратено от моят Mi 9T Pro с помощта на Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове