AMD 347 #1 Публикувано 4 Септември, 2023 Здравейте, ползва ли се за нещо друго предпазител N:3 в купето ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #2 Отговорено 5 Септември, 2023 Дневни, светлини, но не за европейските модели. Горното е 2,4 бензин, долното 2,2 дизел. И двете фейс. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #3 Отговорено 5 Септември, 2023 Значи няма нищо друго там и мога да премахна дневните светлини ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #4 Отговорено 5 Септември, 2023 (Редактирано) По сппмен, там няма бушон. Не съм сигурен дали и гнездото не е без пинове. Тези гнезда при мен са без бушони. Редактирано 5 Септември, 2023 от Ivan_Ch 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #5 Отговорено 5 Септември, 2023 При мен има предпазител и има дневни които се включват,което по някога е дразнещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #6 Отговорено 5 Септември, 2023 (Редактирано) Какви са ти дневните? За 7-ма фейс, най-сполучливия вариант за мен е двуцветни лампи в сектора на мигача. Има няколко теми във форума за тях. Редактирано 5 Септември, 2023 от Ivan_Ch Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #7 Отговорено 5 Септември, 2023 Оригиналните са,при подаване на контакт директно тръгват фарове и стопове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #8 Отговорено 6 Септември, 2023 (Редактирано) Европейкия Акорд 7, няма оригинални дневни светкини. Явно някой е преправял нещо. Редактирано 6 Септември, 2023 от Ivan_Ch 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Писаров 157 #9 Отговорено 7 Септември, 2023 Моята е 7 фейс, внос от Дания. Дойде с работещи постоянно къси светлини - даваш контакт и светват. Махнахме 1 бушон и спряха. Предполагам е посочения. Нямаше нищо друго вързано за него. Момчето при което ходих да проверим нещата каза, че е опция за дневни светлини за страните, в които са задължителни. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове