Емилчо 9 #1 Публикувано 30 Август, 2023 Здравейте. Карам Хонда Акорд 9 генерация,2014 г. 2.4 бензин, 185 к.с. С директно впръскване, внос от Канада. Понеже модела не се произвежда за Европа и срещам трудности с намирането на части,консумативи и т.н. В повечето магазини каталозите са им до 8-ма генерация и нито номер на рама помага, нито нищо. Все ми казват да им покажа търсената част и щели да ми намерят..... Но не винаги е възможно ! Та ако може да ми препоръчате магазин,сервиз или БГ сайт с който сте си имали вземане-даване и знаете че ще могат да ми помогнат ! 🙏 Благодаря ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kalin S 133 #2 Отговорено 30 Август, 2023 Колега погледни тази тема. Има координати на колегата вътре (адрес на физическия магазин и телефон). Той ще ти намери каквото ти е нужно оригинално за твоята кола. Внася оригинални части за всичко което е от Япония, Америка, Канада и Европа. Поздрави! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Емилчо 9 #3 Отговорено 30 Август, 2023 Супер. Благодаря ти ! 😇 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kalin S 133 #4 Отговорено 30 Август, 2023 Няма проблеми! Радвам се че мога да помогна. Много добър автомобил си избрал и само безаварийно да ти е с него! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Емилчо 9 #5 Отговорено 30 Август, 2023 БлагодаряБезаварийно и на теб 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marto_bo 50 #6 Отговорено 31 Август, 2023 Емилчо, по-скоро звънни един телефон на мостауто, освен че внасят автомобили отвъд голямата вода, доставят и части, а ако не могат да ти помогнат ще те насочат към човек който ще се справи. А този горния не знам как ще ти помогне след като има проблеми с намирането на части по vin номер в Европа, а за модел правен и продаван в Канада не ми се мисли! Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Емилчо 9 #7 Отговорено 31 Август, 2023 Благодаря ти. Всяка помощ и мнение ми е от полза. Важното е да имам опции когато се наложи .🙏😇 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 604 #8 Отговорено 1 Септември, 2023 @Емилчо Аз за акурата си поръчах ангренажен ремък и всичко покрай него от @tsonev.autofix. Всички части бяха ОЕМ. Има снимки в темата ми. При нужда пак бих се доверил на г-н Цонев. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Емилчо 9 #9 Отговорено 1 Септември, 2023 Преди 22 часа, Емилчо написа: Благодаря ти. Всяка помощ и мнение ми е от полза. Важното е да имам опции когато се наложи .🙏😇 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове