stanislavnba 19 #1 Публикувано 12 Август, 2023 Днес на Калофер по завоите нагоре , както си изпреварвам всички и изведнъж не ми дава да мина над 3000 оборота. Никаква лампичка не свети. Под 3к работи перфектно. Няма значение на коя скорост съм или дали съм спрял. Над 3к оборота не ми дава. Някаква идея какво е това? Казаха ми някой вал може да е сдал багажа , ама защо под 3к работи перфектно. И преди това си работеше всичко идеално. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanislavnba 19 #2 Отговорено 12 Август, 2023 Маслото беше под минимума, макар лампичката да не светеше. Долях 1.5л , като стигна почти до макс с толкова и на място вдигна над 3000 оборота. Дано да е било от това, утре имам да карам 150км , ще разбера. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 151 #3 Отговорено 12 Август, 2023 Майко мила, не гледате ли ги тези коли, как може да не си провериш течностите преди пътуване. Със сигурност е щяло да ти отнеме по малко време, отколкото да драскаш по клавиатурата . Не съм много сигурен, но 7 ген. нямат жълта лампа за маслото, да ме поправи някого, ако греша. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blagoev.1990@abv.bg 30 #4 Отговорено 14 Август, 2023 Детонационен сензор дали се включвал ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanislavnba 19 #5 Отговорено 21 Август, 2023 Нито една лампичка не светна. Ама откакто долях маслото всичко работи добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #6 Отговорено 21 Август, 2023 И по добре да не светва тази за маслото. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SvetlinMarkov 12 #7 Отговорено 26 Август, 2023 На 12.08.2023 г. at 18:29, simo vtecman написа: Майко мила, не гледате ли ги тези коли, как може да не си провериш течностите преди пътуване. Със сигурност е щяло да ти отнеме по малко време, отколкото да драскаш по клавиатурата . Не съм много сигурен, но 7 ген. нямат жълта лампа за маслото, да ме поправи някого, ако греша. Има, обаче като светне вече е станала белята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 151 #8 Отговорено 26 Август, 2023 Да, такава има, но няма за нивото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове