Chokoo 0 #1 Публикувано 12 Август, 2023 Здравейте преди няколко дни станах собственик на CRV III 2.0 бензин 2008г. колата все още не е при мен (чака регистрация в КАТ), но забелязах, че на страничните огледала над мигачите има три хоризонтални черти от автокъщата ми казаха, че били за сляпата точка, но никъде не намирам информация относно това за CRV III, може и да го пише накъде из опътванията им, но както казах колата още не е в мен, а ми е интересно да знам повече с какво точно разполагам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #2 Отговорено 12 Август, 2023 Преди 3 часа, Chokoo написа: били за сляпата точка Преди 3 часа, Chokoo написа: с какво точно разполагам С нищо подобно. CR-V 3 не разполага с подобна екстра. Толкова ли не могат да кажат "не знам", ами трябва да си измислят някаква история за пред клиента. Дано не са Ви излъгали и друго... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Chokoo 0 #3 Отговорено 12 Август, 2023 А служат ли за нещо или са само декоративни? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Гицев 13 #4 Отговорено 12 Август, 2023 На моята има,в края и на двете огледала,точно за мъртва точка. Но така наречените черти всъщност е една и е вертикална. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shopa 59 #5 Отговорено 13 Август, 2023 Чертите на стъклото ли са или пластмасовата част от огледалото? Ако са на стъклото- излъгали са ви, най- вероятно е сменяно самото стъкло! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Chokoo 0 #6 Отговорено 13 Август, 2023 43 minutes ago, shopa said: Чертите на стъклото ли са или пластмасовата част от огледалото? Ако са на стъклото- излъгали са ви, най- вероятно е сменяно самото стъкло! На самата пластмаса над мигача. Заградил съм ги в червено. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shopa 59 #7 Отговорено 14 Август, 2023 Чисто естетически вид, дизайнерско решение! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове