DDDimitrov 8 #1 Публикувано 6 Август, 2023 Здравейте! Искам да попитам колегите които карат автоматици дали светят инициалите на скоростния лост долу, при смяна на позицията сменя ли индикациата? Ако има осветление и някой се е сблъсквал с този проблем ще се радвам ако сподели инфо. Извинявам се ако повтарям темата, но не попадна на информация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 159 #2 Отговорено 6 Август, 2023 Има индикатор на таблото, точно пред погледа на шофьора. Когато се мине в "ръчен" режим, светва допълнителен дисплей, който показва на коя скорост е автомобила. Около скоростния лост няма индикатори. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DDDimitrov 8 #3 Отговорено 6 Август, 2023 Благодаря за информацията, не бях сигурен дали свети долу, карал съм други марки на които индикира и долу. Леко и безаварийно пътуване на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CCord 252 #4 Отговорено 6 Август, 2023 (Редактирано) Свети и долу но без индикация на коя скорост си, всъщност има такава но вътре всичко е зацапано през годините и трудно се вижда коя позиция на лоста си избрал, оправя се но е голяма играчка да се разглоби и почисти. Аз като купих колата и с ентусиазъм на нов притежател сериозно бях се навил да го направя да работи както е замислено но липсващото свободно време ме отказа, та само смених лампата и сега работи просто като обща подсветка. Цокъла на лампата се вижда в ляво след като махнеш капака, сменя се много лесно а лампата е: https://www.aliexpress.com/item/32958190872.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.280.14e81802eAzi7e Редактирано 6 Август, 2023 от CCord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DDDimitrov 8 #5 Отговорено 6 Август, 2023 Благодаря ви много! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове