Jump to content

Recommended Posts

Търся съвет.След като свалих акумулатора за зареждане и отново го поставих след 24 часа,автоматичното вдигане и сваляне на шофьорския прозорец изчезна.Остана нормалното като на другите врати,вдига и сваля само докато натискаш бутона.Може ли да се въэстанови старото положение и как?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivan_m

Натискаш и задържаш копчето няколко секунди до пълното отваряне на прозореца. Ако не заработи системата повтори и в посока затваряне. Задръжай поне 5 секунди натиснато. При мен се реши по-този начин.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Получи се.Благодаря!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А би ли могло да се програмира тая функция и на "навигаторското" стъкло и то само от общия пулт на шофьорската врата ? И още един подобен въпрос , на някоя от версиите на предишния модел АКОРД има функция ако има някой отворен прозорец или шибидах като заключиш колата - те автоматично да се затварят. От нашия модел не съм срещал до момента с такава екстра и ако наистина я няма - защо е премахната и трудно ли е да се добави ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едва ли ще стане в оригиналното изпълнение. Ако забелязваш копчето за шофьорското стъкло има две степени на натиск. При леко натискане автоматиката не рабори. Ако натиснеш повече, тръгва автоматично. Вероятно и самата машинка е с токови или крайни датчици. Преди време имаше една такава тема, можеш да я потърсиш, в която се коментираха евтини ел. машинки с токови датчици. Сигурно опитен техник по алармите може да го изпълни, но аз не искам да ми се ръчка ненужно по колата!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А на моя Сивик имам само автоматично сваляне, задейства се с кратко цъкане. Въпроса ми е нормално ли е да нямам автоматично вдигане? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...