Plevelcho 103 #1 Публикувано 21 Юли, 2023 може ли да се организираме като преди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #2 Отговорено 22 Юли, 2023 Ми заповядайте днес на картинг пистата във Враца! Скромно ще е, но от сърце. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1485 #3 Отговорено 22 Юли, 2023 Телепатия. Мислих и аз за един уикенд някъде в центъра на България това лято. Колкото да си видим муцуните. Обаче... С какво ще го запълним?! Стари сме вече - аз поне съм от 19 години в клуба. Не ми се правят драгове, камо ли да караме коли на писта. И остава само да лафим. Дето си го правим и тук. Отделно, където и да го направим - все на някого ще му е далече, все на някой ще му е скучно или нещо друго. Знам ли... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #4 Отговорено 22 Юли, 2023 (Редактирано) Аз съм ЗА! Винаги ще има недоволни и колкото е по сложно и замотано, толкова по-неропулярно. Който иска, ще може! Централно БГ е примерно Узана. Хладно и има какво да се разгледа наоколо. На мен са ми 200 км кеф от пътуването, но все за някой ще са 120, или 20. Важна е идеята, а има хора и за писти - те си знаят къде/кога/с кого. Ние сме вехти вече. Редактирано 22 Юли, 2023 от ceco_accord 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 601 #5 Отговорено 22 Юли, 2023 Преди 2 часа, ceco_accord написа: Ние сме вехти вече. за бира и кебапчета не сме вехти 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #6 Отговорено 22 Юли, 2023 Шофиране/раздумка/скара/бира - кво повече му требе на чиляк? Айде да решаваме, доде горивата са евтини. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #7 Отговорено 22 Юли, 2023 Узана е добра дестинация,Жребчево също. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #8 Отговорено 22 Юли, 2023 Преди 11 часа, Honda_Z написа: Телепатия. Мислих и аз за един уикенд някъде в центъра на България това лято. Колкото да си видим муцуните. Обаче... С какво ще го запълним?! Стари сме вече - аз поне съм от 19 години в клуба. Не ми се правят драгове, камо ли да караме коли на писта. И остава само да лафим. Дето си го правим и тук. Отделно, където и да го направим - все на някого ще му е далече, все на някой ще му е скучно или нещо друго. Знам ли... Ако на някой му е скучно и далече няма да дойде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1485 #9 Отговорено 5 Август, 2023 Чудех се нещо за уикенд 12-13 Август, но в двата хотела, където звънях (Балканци и Еделвайс) нямат свободни места. Вторите предложиха къща за гости, но не го намирам за удачен вариант. Ако някой има друга идея - да казва. Другият вариант е в друг уикенд (аз няма да имам възможност до началото на учебната година вече). Решавате и запазвате. Всеки от нас прави клуба в еднаква степен, и това, че няма да има никой от модераторския екип не го прави хонда фенклуб среща по-малко, отколкото иначе. За догодина, живот и здраве, може да го измислим по-добре и от по-рано. Редакция: мога и на 19-20. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #10 Отговорено 5 Август, 2023 Трябва си хъс и организация. Има от кого да черпиш инфо за "отминалите дни". Разбира се, сега ще е по-лесно без писти и походи. Трябва ни уикенд, база и интересни околности + минимум, или никаква държавна бюрокрация. А към желаещите съфорумци - с дълги спорове, обсъждания и сръдни, нищо няма да стане, или ще е много протяжно. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #11 Отговорено 18 Август, 2023 Ами да решим кога да е и къде 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове