Shanky 0 #1 Публикувано 21 Юни, 2023 Здравейте. Търся ляво огледало за Хонда джаз 2006г с мигач и подгрев. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ifko 2 #2 Отговорено 21 Юни, 2023 28 minutes ago, Shanky said: Здравейте. Търся ляво огледало за Хонда джаз 2006г с мигач и подгрев. Здравей, колега! И аз търся такова огледало, но цените на новите са сериозни. Освен това има една подробност ако правилно съм разбрал от търсенето и четенето насам натам а именно, че има значение дали е с електрическо прибиране на огледалата или не. Ако е с електрическо прибиране е с повече пинове кулунга за включване. Вече забравих какви цени точно излизаха когато търсих но за такова с прибиране бяха някъде над 300лв. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shanky 0 #3 Отговорено 21 Юни, 2023 Да, електрическо е и са наистина скъпи. Съгласен съм и за вариант само стъкло, но и такова не намирам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ifko 2 #4 Отговорено 21 Юни, 2023 Самото стъкло/огледало ли ти трябва на теб или стъклото на мигача? Ако е това на мигача имам чисто ново такова. От Aliexpress съм го поръчвал. Мисля, че се предлагаха и самите огледала. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shanky 0 #5 Отговорено 21 Юни, 2023 Самото огледало ми трябва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toinspire 10 #6 Отговорено 21 Юни, 2023 Здравейте, и Аз си търся такова огледало - всички екстри. При мен някой дивак го е прибрал на паркинга и така се е счупил механизма за прибиране. Чатка постоянно и не работи тази екстра. За сега съм го решил с изключване от буксата, но така не работят и другите неща. Не че ги използвам много, но подгрева върши работа през зимата. Та ако се намери отнякъде на прилична цена, без значение от цвета (всичко друго е здраво и работи), ще взема едно. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ifko 2 #7 Отговорено 3 Ноември, 2023 (Редактирано) On 6/21/2023 at 3:27 PM, Shanky said: Самото огледало ми трябва On 6/21/2023 at 5:59 PM, toinspire said: Здравейте, и Аз си търся такова огледало - всички екстри. При мен някой дивак го е прибрал на паркинга и така се е счупил механизма за прибиране. Чатка постоянно и не работи тази екстра. За сега съм го решил с изключване от буксата, но така не работят и другите неща. Не че ги използвам много, но подгрева върши работа през зимата. Та ако се намери отнякъде на прилична цена, без значение от цвета (всичко друго е здраво и работи), ще взема едно. Аз гледах, че огледала се предлагат в avtochastionline24.bg. Имат доста разновидности , но трябва да знаеш OEM номера на конкретното огледало. Например 76250SAAG62ZC . По номера на рамата може да се провери в различни сайтове за части, например amayama.com Редактирано 3 Ноември, 2023 от ifko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове