milbor2 23 #1 Публикувано 17 Юни, 2023 Колеги споделете идеи как да оправя тези брони, пластмасовите "захващащи" скоби/ крачета са счупени, как да се възстановят и да не излиза постоянно бронята . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NOVIQ 39 #2 Отговорено 22 Юни, 2023 Купуваш нови(водачи) от магазин за авто части и си решаваш проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivetz 12 #3 Отговорено 4 Юли, 2023 да използвам темата, за под фара и аз ли трябва да сменя водачите или щипките..или и двете.. гледам един водач оригинален 50 лв..някой да сподели само оемски ли се салгат..мерси предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 154 #4 Отговорено 4 Юли, 2023 (Редактирано) @jivetz За бронята има 2 водача от всяка страна. Единия е между калника и бронята, другия го играе и основа на фара. Тези под фаровете са метални и понеже са ..."лефтерни", не би трябвало да носят цялата тежест на бронята, но уви точно това се получава. В следствие увисват с времето. Може нови да си купиш, но може и да модифицираш старите. Аз сложих едни гумени тампони между тях и "рогата", като за мен е достатъчно. Може да завариш планки там, може да сложиш и такива с реглаж даже. Варианти много, но като свалиш бронята, ще разбереш какво имам на предвид. Тогава ще се разбере и дали другите два пластмасови, дали са здрави. Ето и клипче. Има и по - добри, но и от това се разбира къде е проблема. https://www.youtube.com/watch?v=C9wLXqOjEX8 Редактирано 4 Юли, 2023 от I_Yordanov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivetz 12 #5 Отговорено 4 Юли, 2023 (Редактирано) Тоя си ги хвана мъжката с болтове..разбирам че така не висва фара, и после бронята на щипките ли се закача и водачите ли..? Тоест няма да ми трябва това: Редактирано 4 Юли, 2023 от jivetz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 154 #6 Отговорено 4 Юли, 2023 Да, после си я връщаш на същите водачи. Но трябва да се увериш, че "ушите" на бронята са о.к. Ако има някое по - изкривено или скъсано, ще трябва манипулация с нагряване (това само, ако си сигурен в действията си). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivetz 12 #7 Отговорено 5 Юли, 2023 (Редактирано) Сигурно това имаш предвид ; 0 Car Bumper Broken Plastic Tab Repair - YouTube Редактирано 5 Юли, 2023 от jivetz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Thierry Henry 14 #8 Отговорено 5 Юли, 2023 И аз да използвам темата. Може ли да препоръчате някой майстор в София, който оправя подобни проблеми? Нямам възможност сам да си ги оправя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 154 #9 Отговорено 5 Юли, 2023 8 hours ago, jivetz said: Мда, нещо такова. @Thierry Henry Погледни раздела със сервизите. Може там да намериш нещо. Питай и във Фейсбук групите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове