Генев 0 #1 Публикувано 15 Юни, 2023 Здравейте. Предстои ми закупуването на Хонда Джаз 1.4, и искам да попитам има ли някаква разлика в автомобилите 2008 г освен предната решетка ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vandim 3 #2 Отговорено 15 Юни, 2023 (Редактирано) Здравейте. Не съм запознат дали има разлика и каква е тя, но горната прилича на моята която се води спортно изпълнение. Но може и да греша тъй като не се вижда отстрани автомобила. Изпратено от моят Redmi 5 Plus с помощта на Tapatalk Редактирано 15 Юни, 2023 от Honda_Z Моля, не цитирайте цяло предходно мнение! По презумпция се предполага, че отговаряте на него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Генев 0 #3 Отговорено 15 Юни, 2023 (Редактирано) Това е автомобила. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=21682003201953333&slink=sqimos По мое мнение не мисля че е спорт. Редактирано 15 Юни, 2023 от Honda_Z Моля, не цитирайте цяло предходно мнение! По презумпция се предполага, че отговаряте на него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daniel-atanasov 179 #4 Отговорено 26 Юни, 2023 Последен визуален фейслифт за Италианският и Немският пазар. Само решетката е различна. На мен лично повече ми харесва мрежестата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Генев 0 #5 Отговорено 27 Юни, 2023 Благодаря за информацията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stivenj 35 #6 Отговорено 3 Март Здравейте колеги, замислил съм да се върна в редиците на джазето и ме интересува тази в Пловдив дали някой от клуба е ходил да я гледа.Сега имам Сивик 1.4 -100 коня, доволен съм от изработката и оборудването, единствената причина за раздялата е , че вози твърдо, друса яко, иначе е перфектна,никакви проблеми.Ще я обявя за продажба и се оглеждам за джазе исками се да е 2010-2012 и да е с двигател 1.4, вече имах 1.2 ,която карах 5 години и ми се види слабичък. https://www.cars.bg/offer/646e0481768f0cc21301ab07 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове